Venti AS overtager alle ETS NORDs danske aktiviteter

06.09.2021

Virksomheden Venti er stolte over at kunne fortælle, at de fra
d. 18/9 har indgået et samarbejde med den innovative og kvalitetsorienterede virksomhed ETS NORD AS.
ETS NORD AS er en finsk/estisk virksomhed etableret i 1998. Virksomhedens primære beskæftigelse er produktion samt design og salg af ventilationsudstyr og tilbehør. ETS NORD opererer primært i Norden og er markedsledende i Finland.

Stærk oprustning på produktsiden
Med det nye samarbejde opnår Venti en optimal supplering i virksomhedens produktportefølje. ETS NORD tilfører nemlig en række produkter, som komplementerer udbuddet hos Venti særdeles godt.
Venti får nu mulighed for at disponere over en velassorteret portefølje af tekniske produkter af høj kvalitet, som supplerer det nuværende sortiment optimalt. Desuden sikrer samarbejdet et langt bredere produktprogram på kanaldelen, da Venti nu bl.a. vil kunne tilbyde et komplet rustfrit program.
Alt i alt betyder den nye aftale, at Venti vil kunne gå til kunden med en endnu mere helstøbt produktportefølje på både teknik- og kanalsiden. Alle produkter lever op til den høje kvalitetsstandard, som Venti altid har været garant for.

Design og produktion af værdiskabende ventilationsprodukter
Hos Venti har man set en stor værdi i ETS NORDs store passion for produktionen af innovative ventilationsløsninger: “Vi har en dybt rodfæstet baggrund inden for teknologi,” siger ETS NORDs grundlægger Urmas Hiie, og forklarer, hvorfor ETS NORD er på forkant med udviklingen. “Vi griber udfordrende, komplicerede produktionsmetoder, der gør det muligt for os at designe og producere ting, der for 10 år siden virkede nærmest utopiske.”

Kunder og troværdighed i fokus
Hos Venti har der altid været fokus på kunderne og det gode samarbejde. Og her er matchet med ETS NORD til at få øje på: “Pålidelighed er nøglen i vores virksomhed. Hvis vi lover noget, så sker det.” siger Parter/CCO Markku Mattila, som tiltrådte ETS NORD i 2011. Direktør hos Venti Søren Lindahl tilslutter sig det statement. Hos Venti har kunden netop altid været i fokus, hvilket afspejles i virksomhedens egne værdier om troværdighed, respekt og omhu over for kunden.
Søren forklarer selv: ”Det er vigtigt, at kunderne føler, at de får mere end blot et produkt, når de handler med os. At de hos os har sikkerhed for, at de får det rigtige produkt til den pågældende opgave, at de får den rigtige rådgivning undervejs.”

Fokus på bæredygtighed
Også ETS NORDs ambitiøse tilgang til bæredygtighed falder helt i tråd med ambitionerne og kerneværdierne hos Venti. Hos ETS NORD følges kvalitets- og miljøpolitik nøje af koncernens topledelse, og virksomheden er meget opmærksom på de miljømæssige påvirkninger i relation til deres aktiviteter.
ETS NORD forklarer selv, at de sammen med deres engagerede medarbejdere og samarbejdspartnere ønsker at inspirere verden med innovative produkter og skabe en ny og bæredygtig fremtid for indendørs komfort.
Bæredygtighedsambassadør hos Venti Lone Klausen understreger, at Venti er en innovativ virksomhed, der er meget optaget af at skabe bæredygtige løsninger samt at forbedre diverse processer og områder, så der bliver endnu mere fokus på klima og miljøbevidsthed.

Match på kvalitet og værdier
Søren Lindahl, direktør i Venti, forklarer selv samarbejdet således:
”Både målet om at sikre den gode luftkvalitet og et sundt indeklima, passionen for innovation og teknologi samt grundtanken om pålidelighed og troværdighed i forhold til kunden er tydelige lighedspunkter i forhold til os i Venti.
Desuden har både vi i Venti og ETS NORD en klar ambition om hele tiden at udvikle arbejdsprocesser i en mere bæredygtig retning, og begge parter brænder for at inkorporere klimavenlige tiltag, hvor det er muligt.
Helt konkret styrker aftalen vores måde at være til stede i markedet på, med mere komplette løsninger og flere produkter af høj kvalitet.
Derfor er matchet så meningsfuldt, og vi glæder os meget til at påbegynde samarbejdet og den rejse, vi skal på sammen med ETS NORD.”

Alt i alt en styrket position
Hos Venti kommer det nye samarbejde således til at betyde, at virksomheden får et endnu mere konkurrencedygtigt produktudvalg, en øget fleksibilitet og endnu større leveringssikkerhed.
Alt i alt vil dette styrke den position, Venti har i markedet, både i forhold til opgaveløsninger samt det eksisterende fokus på innovation og bæredygtighed.
Venti glæder sig til at kunne levere endnu mere tilpassede og fleksible ventilationsløsninger og gå stærkere ud til kunderne.

For yderligere spørgsmål og dialog, kontakt direktør i Venti Søren Lindahl på telefon 2014 8880 eller mail slk@venti.dk.