Boligvex vælger ETS NORD som ny leverandør og samarbejdspartner på ventilationskanaler

– 12.09.2017

Boligvex ApS og ETS Nord indleder nyt samarbejde som skal føre til øget vækst for begge virksomheder på markedet for boligventilation.

Kvalitet, fleksibilitet, leveringssikkerhed og knowhow var nøgleordene da Boligvex ApS valgte ETS Nord som ny leverandør af ventilationskanaler.

Med ETS Nord som leverandør har Boligvex en stærk samarbejdspartner som kan understøtte vores målsætning om at tilbyde markedets bedste løsninger inde for boligventilation. Muligheden for dag-til-dag levering direkte fra lager giver os også mulighed for at tilbyde vore kunder stor fleksibilitet som bidrager til overholdelse at tidsplanen for byggeriet.

Muligheden for at få specialfremstillede systemer og komponenter direkte fra en top moderne produktion muliggør også mere avancerede løsninger til konkurrencedygtige priser.

Kvalitet er noget som Boligvex aldrig vil gå på kompromis med. Derfor er det også af stor vigtighed, at ETS Nords cirkulære kanalsystem er typegodkendt og overholder tæthedsklasse D ligesom både cirkulære og rektangulære kanalsystemer er godkendt i henhold til M1 klassificering.

Med ETS Nord som samarbejdspartner er Boligvex ApS godt rustet til fortsat vækst på markedet for boligventilation.

 

ETS NORD er en af de mest fremadstormende virksomheder i de Baltiske lande. ETS NORD åbnede sidste efterår en afdeling med produktion, lager og salg af komplette kanalsystemer fra nye faciliteter på Nordholmen 6-8 i Hvidovre. ETS NORD AS er et privatejet firma etableret i 1998. Firmaets primære beskæftigelse omfatter produktion, design og salg af ventilationsudstyr og tilbehør.